Asger-P Nattens tanker logo

 

Er det nødvendigt at vaske et pattedyr?

Hvis skaberen havde ment det nødvendigt, at vi skulle vaskes med sæbe, så ville han sikkert have leveret sæbe med ved fødslen.

De fleste mennesker her i vesten tager dagligt bad og bruger masser af sæbe og når de har badet så smører de sig ind i diverse cremer og svedlugtsdræbende emulsioner.

Alt i alt så gør de hvad de kan for at fjerne deres naturlige lugt og deres naturlige modstandskraft mod sollys og andre atmosfæriske påvirkninger, og så kan de gud hjælpe mig ikke forstå at de får det dårligt.

Hvis man behandlede et dyrs overflade som man behandler den menneskelig krops overflade, så ville man blive anklaget for dyrplageri, og hvis man gjorde det ved et spædbarn ville man overhovedet ikke undre sig over, at dette fik eksem og andre irritations sygdomme.

"Jamen" siger du så, "man ville jo hurtigt komme til at lugte grimt". Til det vil jeg sige og jeg taler af erfaring så længe du har det dårligt så lugter du dårligt, har du det godt så lugter du godt.

Med andre ord så er det min mening at alle disse afvaskninger med sæbe og indsmøring i diverse kun er til for at kunne opretholde den falske facade.

"Jamen" siger du måske igen "man kommer da til at klø over det hele, hvis man ikke bliver vasket", men nej den kløe er et overgangs fænomen den kommer efter et par dage og den er tegn på at din hudoverflade er ved at hele, på samme måde som et sår klør når det er ved at være helet, den varer kun et par døgn.

Hvis du undgår sæbe så vil du i løbet af nogle dage få et naturligt fedtlag på huden som gør, at den holder sig sund og smidig, så du kan med andre ord spare både sæben og cremerne.

Til de mennesker der har hudproblemer vil jeg klart anbefale at de taler med deres læge om sagen, dette er beregnet på almindelige mennesker der ikke fejler noget, selvom det er min opfattelse, at man sagtens kan få hudproblemer af at bruge sæbe og cremer.

Med hensyn til håret så har jeg kun erfaringer med det helt korte hår og der er det ikke noget problem, ikke at bruge shampo, jeg har mit hår til at stritte ligesom de der hip hop drenge og det uden at jeg behøver at bruge gele.

Uden brug af shampo bliver håret blankt og selvsiddende så man kan altså også her spare både shampo og gele.

Tager jeg aldrig bad?

Jo det gør jeg da for det er da dejligt at stå der under den varme bruser og det er også nødvendigt en gang imellem at skylle skidtet af. Men ingen sæbe.

Bruger jeg aldrig sæbe?

Jo det gør jeg også, for somme tider roder jeg med gamle biler og med gamle bygninger, og så må selv jeg ty til sæben, men kun der hvor skidtet sidder.

Hvis du prøver dette med ikke at bruge sæbe og anden kunstig facadepleje, så prøv efter et par måneder, at tage et bad som du plejede at gøre, og så mærk godt efter hvor ubehageligt det føles.


Nattens Tanker Index   Til forsiden   Til Software (prøv Quick Launch den er smart)
© Copyright 1998-2014 Asger-P