Asger-P Nattens tanker logo

 

Indledning.

12/12-2015

Inden vi går i gang med selve teksten vil jeg godt lige komme med et par indledende bemærkninger.

Mit motiv til at skrive disse tekster, kan nok bedst illustreres med en oplevelse jeg havde på et diskotek for mange år siden.

Jeg sad ved et bord og snakkede med tre piger der alle læste teologi, vi snakkede om hvad de skulle bruge en sådan uddannelse til og den ene sagde at hun ville være præst.

Dette fik mig til at spørge, hvad der fik en køn pige som hende til at ville være præst og hun svarede: "Det er s'gu da et kald for fa'en"

Ud over dette med ikke at kunne lade være, så er der selvfølgelig også noget jeg gerne vil opnå med dette skriveri, det ene er at pirke lidt ved folks selvsikkerhed og så også pirke lidt ved den "generelle" opfattelse af hvordan verden er skruet sammen.

En sidste ting der har motiveret mig er, at de fleste bøger på området personlig udvikling ikke tør kalde en spade for en spade, de får det til at lyde som om at det hele det er så let, vi har det hele i os bare vi kigger efter, bare vi tror på os selv så kan vi. Sikke noget pladder!

For mig at se er Jorden en god skole endda en rigtigt god skole. Vi kan lære alting her, lige fra det mest simple til det allermest komplicerede, men nemt, nej det er det s'gu ikke. Men det betyder jo ikke, at det behøver at være træls. Hvis vi lader være med at tage sig selv alt for alvorligt, så kan vi få mange gode grin undervejs.

Der skal her fra starten af ikke herske nogen tvivl om at jeg anser reinkarnation for et faktum på linie med, at i går kommer før i dag og at i dag kommer før i morgen osv.

Der skal heller ikke herske tvivl om, at jeg anser den verden, som er uden for vores daglige bevidstheds rækkevidde, for at være mindst lige så mangfoldig som vores, hvad man så vælger at kalde disse skabninger der bevæger rundt på de andre frekvenser er helt og aldeles op til en selv.

Der skal heller ikke herske tvivl om, at jeg mener, at der findes en gud og at han, hun, den eller det er et kærligt væsen med megen humor.

Jeg anser alle forklaringer der begrænser antallet af mulligheder for at være midlertidige løgne der er fremkommet i et forsøg på at overskue det uoverskuelige og jeg anser alle forklaringer der udvider antallet af muligheder, for at være et skridt på vejen mod sandhed, dette omhandler ikke bortforklaringer, da disse er en kategori helt for sig.

Jeg vil i løbet af teksterne mange steder skrive i et temmeligt skarpt sprog, dette er med fuldt overlæg, da det er min opfattelse at de diskussioner der fremkalder en følelsesmæssig reaktion er de eneste der har en chance for at påvirke os.

Teksterne kan hver især kan stå alene, så i stedet for at læse dem alle på engang så læs en af gangen og giv så dig selv lov til at tænke lidt over hvad du læste og mærk lidt på hvad det gør ved dig.

Rigtigt god fornøjelse.


Nattens Tanker Index   Til forsiden   Til Software (prøv Quick Launch den er smart)
© Copyright 1989-2015 Asger-P