Asger-P Nattens tanker logo

 

Økonarkomanernes harme

Selve debatten om det økologisk rigtige eller det økologisk forkerte, den vil jeg holde mig langt fra. Det som interesserer mig i forbindelse med økologerne er at de tilsyneladende har glemt to gode gamle ordsprog der lyder som følger: "Fej for din egen dør først" og "du skal ikke smide med æbler når du selv er et skrog".

F.eks. så er jeg ret sikker på, at hvis man tager overfladen arealet på en almindelig økonarkoman, altså hudoverfladen på en af dem der handler i helsekostforretninger eller en af dem der med snuden i vejret køber økomærkede varer i supermarkedet, og tæller sammen hvor meget unaturligt stof eller giftstof der bliver tilført denne overflade i løbet af et år, så vil det langt overstige det som landmanden tilfører et tilsvarende areal af den danske muld.

I virkeligheden så mener jeg at økonarkomanen tilfører deres egne kroppe en væsentlig større mængde gift end den han eller hun får tilført gennem føden fra landbruget.

Mange af disse økonarkomaners forbrug af tøj og andre goder er ligeledes langt over hvad der er nødvendigt.

Jeg kritiserer ikke disse mennesker forbrug af sæbe deodoranter kosmetik cremer tøj og andre af det moderne menneskes fornødenheder, men jeg kritiserer, at de ikke rydder hos sig selv INDEN de fuldstændigt hysterisk driver hets mod landbruget.

Prøv engang at forestille dig hvad der ville være sket hvis landbruget havde nægtet, at sælge deres vare til økonarkomanerne dengang hetsen startede, på samme måde som økonarkomanerne nægtede at købe landmanden vare, så ville de fleste af disse økonarkomaner hurtigt være døde af sult. Det gjorde de heldigvis ikke, for de vidste i virkeligheden godt, at der var noget om kritikken.

Til alle økonarkomaner:

Hvorfor al den harme, når i nu ikke selv er et hak bedre?

Harme er dog den mest ætsende gift af alle.


Nattens Tanker Index   Til forsiden   Til Software (prøv Quick Launch den er smart)
© Copyright 1998-2014 Asger-P